Lotnisko Warszawa/Modlin ma pizzerię!
W środę (15 lipca 2015), na lotnisku w Modlinie otwarta została pizzeria. To pierwszy w Polsce port lotniczy, który serwuje pasażerom prawdziwą włoską pizzę. Pizza przygotowywana jest z włoskich produktów, pod okiem Patrizio Bonardi – znakomitego pizzaiolo rodem z Neapolu. Nowy lokal poza pizzą oferuje również włoskie pasty, a już niedługo menu wzbogaci się o inne popularne w Italii przysmaki. Ceny kształtują się od 27 do 37 zł.
Pizzeria to już drugi lokal właścicieli obecnej w terminalu restauracji Best Fly Bar, która od roku cieszy się dużą popularnością i zawsze pochlebnymi opiniami gości. Oba lokale znajdują się na antresoli, w ogólnodostępnej części terminala.
Z okazji otwarcia pizzerii, wszystkich pasażerów bardzo serdecznie zapraszamy na degustację win od Roberta Mielżyńskiego. Degustacja odbędzie się już w najbliższą środę od godz. 16:00 , a obsługiwać ją będzie popularny sommelier, Michał Poddany – zaprasza Robert Imielski, współwłaściciel restauracji.
(Informacja prasowa)
Ostatnie komentarze